Croissantje Pindakaas   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Croissantje Pindakaas

croissantje pindakaasCroissantje Pindakaas
Een Nederlands gezin in Frankrijk

Prijs: € 14,95 Bestel nu dit boek:
 


Nu tijdelijk met 5 euro korting!

Schrijfster Eva van Dorst-Smit komt op de Emigratiebeurs 9 en 10 februari haar boek Croissantje Pindakaas presenteren. Ze zal tevens vertellen over de emigratie van haar gezin naar Frankrijk en hun huidige leven. Zeer informatief!

Bezoekers die Croissantje Pindakaas willen kopen kunnen het boek door de schrijfster laten signeren aansluitend aan de presentatie. 9 februari zaal 6 12.30 tot 13.20 uur en 10 februari zaal 6 14.30 tot 15.20 uur op de Emigratiebeurs in Houten.

“Een beetje masochist moet je wel zijn, want je gaat geheel vrijwillig op een pijnbank met intense prikkels liggen. Maar...nadien voel je dat je leeft!” zo vertelt Eva van Dorst-Smit op een extraverte, meeslepende en vaak humoristische wijze over alle avonturen als jong geëmigreerd gezin op het platteland in Frankrijk.

Afwisselend en origineel wordt de realiteit van een emigratie geschetst. Zoals de twijfels bij het afscheid, de ontlading bij aankomst, valse ‘heimweeën’ die de kop opsteken. En wat het met een ouder doet als je je kind ‘doofstom’ in een anderstalig klasje werpt.

Met plaatsvervangende schaamte word je getuige van een genante taalbarričre. Of voel je de wrange climax tijdens een traditionele jacht te paard.

‘Croissantje Pindakaas’ is een inspirerend boek voor elke dromer, Francofiel of emigrant in spé. Voor iedereen een leuk kijkje achter de schermen bij een Nederlands gezin dat het lef had een druk bestaan achter zich te laten en te gaan voor zijn droom.

Ook te koop als eBook


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
een jaar in de auvergne
Een jaar in de Auvergne

Bekijk artikel...


hilarisch frankrijk
Hilarisch Frankrijk

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.