En nu naar SPANJE   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie En nu naar SPANJE

en nu naar spanjeEn nu naar SPANJE
Een zonnige kennismaking

Prijs: € 17,95 Bestel nu dit boek:
 


Een huis aan de Spaanse Costa. De droom van velen. De Spaanse kust is langzamerhand nog het enige Europese paradijs waar je droom van een eigen plek onder de zon zekerheid biedt. Waar andere Europese uithoeken schade ondervinden van allerhande onzekerheden en onrust, lijken vooral de Costa's elke orkaan met glans te doorstaan. Als vakantiebestemming, om er te overwinteren of om er – al dan niet na pensionering – definitief te gaan wonen. Geen wonder natuurlijk. De kuststrook biedt qua klimaat en cultuur het beste van heel Europa. Warme zomers, zachte winters, weinig regen en verder heel veel voorzieningen van Europees niveau en volop mogelijkheden voor ontspanning. Plus een achterland dat zo rijk is aan historie dat ook cultuurgenieters er ruimschoots aan hun trekken komen.

Een zonnige kennismaking. Luchtig en toch leerzaam.
Na verkoop van huis en haard in Nederland, en eerst een avontuur in Frankrijk, richt de schrijver zijn blik op het zuiden van Spanje. Hij neemt u mee op reis en maakt u deelgenoot van zijn ervaringen. De verhalen over de kennismaking met Spaanse gewoontes, de rijke historie, het (culinaire) landschap, de grote groep 'buitenlanders' aan de Costa's en de magische tradities; het zijn stuk voor stuk anekdotes die met een lichte twinkeling worden verteld. Makkelijk geschreven, boeiend om te lezen en bijzonder leerzaam. De praktische tips achterin dit boek maken “En nu naar Spanje” een 'must' voor iedereen die ook droomt van een eigen 'Casa'. Lees het in één ruk uit of af en toe een hoofdstukje. Het zijn allemaal op zich zelf staande korte verhalen, die u helpen om sfeer te proeven voordat u besluit: En nu naar Spanje!

Jan G.M. van der Burg is ontwerper/kunstenaar/schrijver en was in Nederland eigenaar van een ontwerpbureau voor de identiteit van bedrijven en merken. Hij woonde sinds 2002 eerst 5 jaar in Frankrijk en pendelde daarna bijna tien jaar tussen wonen in Scheveningen en Spanje. Naast schrijven is hij actief met de ontwikkeling van culturele projecten en de organisatie van kunst in de openbare ruimte.


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
wonen en kopen in spanje
Wonen en kopen in Spanje

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.