Enkele reis Canada   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Enkele reis Canada

enkele reis canadaEnkele reis Canada
Ondernemende Nederlanders en Belgen

Prijs: € 14,95 Bestel nu dit boek:
 


Visumspecialist Frans Buysse bezocht zeventien gezinnen die hij in de laatste acht jaar begeleid heeft bij hun emigratie naar Canada. Het doel van deze reis was de emigranten te laten vertellen wat hun ertoe bracht te emigreren, waarom ze een eigen bedrijf zijn gestart en wat het nu precies maakt dat ze zich meer relaxed voelen.
Natuurlijk was Buysse ook nieuwsgierig waar ze als emigrant tegenaan gelopen zijn, hoe ze Canada ervaren en of ze hun emigratie geslaagd vinden. Boeiende interviews over allerlei persoonlijke uitdagingen. Dat die uitdaging ook in het ondernemen zit, blijkt uit de verhalen over het starten van een wijngaard, een motel, een bedrijf in bonbons, een kippenfarm en nog vele andere bedrijven. ‘Emigreren is een grote ontdekkingsreis’, aldus een van de emigranten.

De interviews zijn geïllustreerd met sprekende foto’s over het leven van de emigranten in Canada. Daarnaast staat er per interview beschreven welke visumroute de geinterviewden hebben doorlopen om het felbegeerde visum te krijgen.


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
emigreren naar canada
Emigreren naar Canada - Editie 2018

Bekijk artikel...


van polder tot rockies
Van Polder tot Rockies

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.