Ondernemen in Spanje - Tijdelijk met 50% korting   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Ondernemen in Spanje - Tijdelijk met 50% korting

ondernemen in spanjeOndernemen in Spanje - Tijdelijk met 50% korting
Van emigrant tot ondernemer/ deze week met gratis Walking in Andalucia

Prijs: € 9,95 Bestel nu dit boek:
 


Spanje is niet alleen een populair vakantieland, maar ook een favoriet emigratieland. Maar hoe bevalt het leven eigenlijk als je eenmaal geëmigreerd bent naar Spanje? Waarom worden zoveel emigranten in Spanje ondernemer? En wat zijn de (on) mogelijkheden van Nederlandse ondernemers in Spanje?

In dit boek leest u achttien ervaringsverhalen over emigratie, integratie en zelfstandig ondernemerschap in Spanje, met tips van Nederlandse ondernemers die de stap reeds gezet hebben. Het emigratie- en ondernemersstappenplan en een adressenlijst voor Nederlandse ondernemers dienen daarbij als steuntje in de rug voor een eigen onderneming in Spanje, met name voor kleine ondernemingen, zoals zelfstandigen en midden- en klein bedrijf.

Een hulpmiddel voor iedereen die met de gedachte speelt om te emigreren naar Spanje en van ervaringsdeskundigen wil weten hoe het is om daar een eigen bedrijf te runnen.

Een paar reacties op het boek:
,,Ik heb PDF’s van een aantal verhalen uit je boek ontvangen van Uitgeverij Van Dorp, bijzonder stimulerend en informatief!” Harriët Bergsma- hoofdredacteur Casa en España

“Hi Diana, wat een leuk boek heb jij geschreven, zeg! Ik vind het top gedaan. Vooral ook inderdaad hoe je het proces hebt beschreven waar de mensen doorheen zijn gegaan bij de start van hun bedrijf. Ik mag oprecht zeggen dat ik jou boek zelfs inspirerend vind. Helemaal top!”Rico Van Der Kooij- Recruitment/ HR manager at Backbase"

“Beste Diana, Gefeliciteerd met dit interessante boek! Ik denk dat het een eye-opener voor veel Nederlanders zal zijn die ook dromen van het starten van een eigen bedrijf in Spanje.” Barbara de Swaan- Alliance Assurances


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
emigreren naar spanje
Emigreren naar Spanje - Editie 2018

Bekijk artikel...


juridische tips over wonen en werken in spanje
Juridische tips over wonen en werken in Spanje

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.