Spanje als besluit - Tijdelijk met 10 euro korting   
Zoek op deze site:
Artikelinformatie Spanje als besluit - Tijdelijk met 10 euro korting

spanje als besluitSpanje als besluit - Tijdelijk met 10 euro korting
Spanje ervaringen

Prijs: 9,95 Bestel nu dit boek:
 


Tijdelijk met 10 euro korting

Spanje als besluit is een bundel korte verhalen met observaties en impressies van de auteur, die ruim twee jaar met zijn gezin aan de Spaanse zuidkust woonde.

Uiteenlopende onderwerpen als de wurgende bureaucratie, oude mannetjes in het park, meppende leraren en een opgewonden Spaanse koning passeren de revue. Op toegankelijke wijze word je als lezer meegenomen in de dagelijkse beslommeringen van een gezin, dat tracht voet aan de grond te krijgen in Zuid Spanje. En passant worden de verschillen en overeenkomsten tussen de Nederlandse en Zuid Spaanse cultuur luchtig uitgediept.

De schrijfstijl is humoristisch, ironisch en soms filosofisch. Verrassend is het verhaal de verovering van het Alhambra, met een eigen interpretatie van de belangrijkste historische gebeurtenis van de stad Granada in 1492. Na ruim twee jaar besluit de auteur met zijn gezin terug te keren naar zijn vaderland.

Michiel van der Put (1962) heeft zich naast een juridische loopbaan ontwikkeld tot trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit en organiseert trainingsreizen naar Zuid Spanje. Sinds 2008 is hij fulltime als trainer in Nederland en Spanje werkzaam.


Recent bekeken artikelen:Kopers van dit boek bestelden ook:
emigreren naar spanje
Emigreren naar Spanje - Editie 2018

Bekijk artikel...


kus uit spanje
Kus uit Spanje

Bekijk artikel...


Emigratieboek op Facebook
Like Emigratieboek op Facebook


Houd u op de hoogte via Twitter en volg Emigratieboek.

Partnerprogramma
Heeft u een eigen website? Bekijk eens ons partnerprogramma en verdien geld met uw website.