Emigratieboek.nl            Boekhandel voor landverhuizers
Home | Algemeen | Landen | Taalcursussen     Bekijk uw winkelwagen Bestellen
 
  Taalcursusen

Bij emigratie is het leren van de taal van het nieuwe land een vanzelfsprekende voorwaarde voor een geslaagde integratie. Wij kunnen u een aantal succesvolle zelfstudie taalcursussen (in boekvorm of op cd-rom) en taalhulpmiddlelen leveren voor de volgende talen:

AfrikaansChineesDeensDuitsEngelsFinsFransGrieksItaliaansNoorspapiamentsPortugeesRussischSpaansTurksZweeds


Daarnaast kunnen wij u via onze partner StudyTravel Taalreizen ook taalcursussen aanbieden in het land zelf. Een ideale manier om in vakantie-achtige omgeving snel en vloeiend een taal te leren spreken. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Spaans in Spanje en Latijns-Amerika
 • Engels leren wereldwijd
 • Frans in Frankrijk en Canada
 • Italiaans in Italië

  Overweegt u om te emigreren omdat u een buitenlandse partner heeft, en zoekt u een Nederlandse taalcursus voor uw partner? Kijk dan op NederlandsAlsTweedeTaal.nl.


  Ons aanbod:
   
 •  
  Afrikaans en taalhulpmiddelen voor het Afrikaans:
  Leer Afrikaans
  Snel Afrikaans leren voor beginners

  De Cursus Talk Now Afrikaans is ontworpen voor mensen die snel de taal Afrikaans willen leren.
  Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk. Wanneer u de basisbeginselen van de Afrikaanse taal met spoed onder de knie krijgen wilt krijgen is Talk Now Afrikaans het programma dat u nodig heeft.

  Lees meer...  Van Dale miniwoordenboek Afrikaans
  Nederlands-Afrikaans en Afrikaans-Nederlands in handig zakformaatl

  Dit Van Dale Miniwoordenboek is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig.

  Lees meer...  Chinees en taalhulpmiddelen voor het Chinees:
  15 minuten Chinees
  Artikel niet meer leverbaar

  Artikel niet meer leverbaar

  Lees meer...  Van Dale miniwoordenboek Chinees
  Chinees-Nederlands en Nederlands-Chinees in handig zakformaat

  De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig.

  Lees meer...  Deens en taalhulpmiddelen voor het Deens:
  Prisma groot woordenboek Deens-Nederlands
  Niet meer leverbaar.

  Niet meer leverbaar.

  Lees meer...  Prisma groot woordenboek Nederlands-Deens
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Van Dale miniwoordenboek Deens
  Deens-Nederlands en Nederlands-Deens

  Het Van Dale Miniwoordenboek Deens is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Duits en taalhulpmiddelen voor het Duits:
  15 minuten Duits
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Duits voor zelfstudie
  Boek + 2 audio cds met luisteroefeningen

  Het ideale leerboek - inclusief twee audio-cd's - voor wie snel en efficiënt Duits wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen.
  De vijftien lessen in dit fraai uitgevoerde boek zijn levendig en praktisch van opzet. Alle facetten van het Duits komen aan de orde. De uit het leven gegrepen dialogen op de bijgesloten audio-cd's maken u niet alleen vertrouwd met de Duitse uitspraak, maar leren u ook de formuleringen en zegswijzen die u nodig heeft voor vlotte communicatie in het Duits.

  Lees meer...  E-mails en brieven schrijven in het Duits
  Zevende geheel herziene druk 2009

  E-mails en brieven schrijven in het Duits biedt heldere antwoorden op alle vragen die zich kunnen voordoen bij het schrijven van Duitse e-mails of brieven, zowel in de zakelijke als in de privesfeer.

  Lees meer...  Leer Duits
  Snel Duits leren voor beginners

  Met de Basis Cursus Duits voor Beginners leert u de Duitse taal snel spreken en lezen. U leert de basisbeginselen van het Duits met veel gevarieerde Duitse woorden en zinnen, en uitspraakvergelijking. Talk Now Duits is een interactieve zelfstudie cursus Duits op CD-Rom, die u zelf thuis kunt volgen op uw PC of Mac. Ideaal voor o.a. vakantie, studenten en het hele gezin.

  Lees meer...  Taalkwartet Duits
  Spelenderwijs leren voor jong en oud

  Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal. Over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer. Met prachtige foto's.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Duits-Nederlands
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Duits-Nederlands bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Duits te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Duits
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Duits bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Duits te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale Miniwoordenboek Duits
  Duits-Nederlands en Nederlands-Duits

  Het Van Dale Miniwoordenboek Duits is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Woordenboek Duits-Nederlands
  Van Dale woordenboek

  Deze vierde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Duits-Nederlands is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Duits die nodig is om op school of in de praktijk goed Duits te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Woordenboek Nederlands-Duits
  Van Dale woordenboek

  Deze vierde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Duits is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Duits die nodig is om op school of in de praktijk goed Duits te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Engels en taalhulpmiddelen voor het Engels:
  StudyTravel taalreizen wereldwijdEngels leren wereldwijd

  Engels leren in Engeland, Ierland, Malta of verder weg. Een taalcursus Engels volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot zelfs 33 weken. Een taalreis om Engels te leren bestaat niet alleen uit een taalcursus Engels maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse.

  Lees meer...
  15 minuten Engels
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Brieven schrijven in het Engels


  Stel uw eigen brief samen met gebruikmaking van dit Prisma brievenboek. Geschikt voor thuis en op het werk. Met vele voorbeelden en standaarduitdrukkingen uit zowel zakelijke als privé-correspondentie, met informatie en hulp bij tal van bijkomende taalkundige problemen.

  Lees meer...  Engels in 4 weken
  Niet leverbaar, verschijnt augustus 2010

  Engels in 4 weken is een pakket van een lesboek en twee audio-cd’s. De leerstof in het boek is verdeeld over 28 dagen. Bij een tijdsbesteding van één tot anderhalf uur per dag kan de cursus in vier weken worden afgerond.

  Lees meer...  Engels voor kinderen
  Leeftijd 4-12 jaar

  Cursus Engels voor Kinderen op cd-rom. De cursus is voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Engelse taal (Brits Engels) te leren. De prachtige illustraties kunnen de Engelse taalvaardigheid van de hele familie verbeteren met woorden en zinnen. De Engelse les is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.

  Lees meer...  Engels voor zelfstudie
  Boek + 2 audio cds met luisteroefeningen

  DHet ideale leerboek - inclusief twee audio-cd's - voor wie snel en efficiënt Engels wil leren spreken en verstaan of zijn kennis van het Engels wil opfrissen. Dit fraai uitgevoerde boek bouwt voort op de basiskennis die vrijwel iedere Nederlander van het Engels heeft.

  Lees meer...  Taalkwartet Engels
  Artikel niet meer leverbaar

  Artikel niet meer leverbaar

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Engels-Nederlands
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Engels-Nederlands bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Engels te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Engels
  eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Engels bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Engels te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale Miniwoordenboek Engels
  Engels-Nederlands en Nederlands-Engels

  Het Van Dale Miniwoordenboek Engels is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Woordenboek Engels-Nederlands
  Van Dale woordenboek

  Deze vierde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Engels is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Engels die nodig is om op school of in de praktijk goed Engels te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Woordenboek Nederlands-Engels
  Van Dale woordenboek

  Deze vierde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Engels is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Engels die nodig is om op school of in de praktijk goed Engels te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Fins en taalhulpmiddelen voor het Fins:
  Prisma miniwoordenboek Fins
  30.000 woorden in handig klein formaat

  Het ideale woordenboekje voor op reis of bij een taalcursus. Praktisch en verrassend compleet. Twee delen in één band. In totaal 30.000 trefwoorden.

  Lees meer...  Frans en taalhulpmiddelen voor het Frans:
  StudyTravel taalreizen wereldwijdFrans leren in Frankrijk of Canada

  Frans leren in Frankrijk of Canada. Een taalcursus Frans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot zelfs 9 maanden. Een taalreis om Frans te leren bestaat niet alleen uit een taalcursus Engels maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse.

  Lees meer...
  15 minuten Frans
  uitverkocht/ niet meer leverbaar

  Met de ANWB taalcursus 15 minuten Frans kunt u Frans leren in slechts 15 minuten per dag. Gaat u binnenkort naar Frankrijk en wilt u zich snel redden in het Frans? Dan is deze taalcursus geknipt voor u. In 12 weken kunt u de Franse taal onder de knie krijgen.

  Lees meer...  Brieven schrijven in het Frans
  Betere brieven schrijven

  Stel uw eigen brief samen met gebruikmaking van dit Prisma brievenboek. Geschikt voor thuis en op het werk. Met vele voorbeelden en standaarduitdrukkingen uit zowel zakelijke als privé-correspondentie, met informatie en hulp bij tal van bijkomende taalkundige problemen.

  Lees meer...  Frans in 4 weken
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Frans voor kinderen woordentrainer
  Woorden en zinnen voor volstrekte beginners

  De cursus "Woordentrainer Frans (Multimedia Flashcards)" is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar, maar ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Franse taal te leren. De educatieve software is onderhoudend en aanmoedigend.
  De cursus is volledig gebaseerd op gesproken taal en afbeeldingen, dus kinderen hoeven niet perse te kunnen lezen om het programma te gebruiken.

  Lees meer...  Frans voor zelfstudie
  Boek + audio cd met luisteroefeningen

  Het ideale leerboek - inclusief een audio-cd - voor wie snel en efficiënt Frans wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen.

  Lees meer...  Kindertaalcursus Frans
  niet meer leverbaar  Lees meer...  Lavinia
  Tweetalig Frans/Nederlands

  De novelle Lavinia verscheen op 16 maart 1833 in Les Heures du Soir. De opzet als tweetalige uitgave maakt dat dit boek uitstekend te gebruiken is voor (zelf)studiedoeleinden.

  Lees meer...  Mais qu'est-ce que c'est que ça? - Wat is dat?


  Mais qu’est-ce que c’est que ça? – Wat is dat? is tegelijkertijd een heerlijke wandeling in het verleden, een uitdaging voor uw scherpzinnigheid en een leuke manier om uw Frans te verrijken en te verdiepen.

  Lees meer...  Metella
  Frans-Nederlands

  De novelle Metella werd op 15 oktober 1833 gepubliceerd, zeven maanden na Lavinia, een novelle die eveneens in een tweetalige uitgave is uitgekomen.
  De novelle is opgebouwd uit twee driehoeksverhoudingen: in het eerste deel is er de driehoek Metella, Buondelmonte, de minnaar die Metella in de steek laat omdat ze niet meer een fris, jong meisje is en de nieuwe minnaar Olivier.
  In het tweede deel - dat vijfjaar later speelt - draait alles om de driehoek Olivier, Metella en haar jonge, engelachtig mooie nichtje Sarah.

  Lees meer...  Populair Frans-Nederlands
  Woordenboek van het Frans dat u op school nooit leerde

  Vindt u het Frans ook een mooie taal, maar soms wat moeilijk te verstaan? Goede kans dat dat komt door het argot (populair Frans) dat u overal tegenkomt.

  Lees meer...  Taalkwartet Frans
  Leer meer van de taal, met dit leuke kwartetspel

  Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal. Over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer. Met prachtige foto's.

  Lees meer...  Taaltrainer Frans
  3 audio cd's

  Na deze training van maar liefst 2,5 uur hebt u een woordenschat bereikt van zo'n 4000 nuttige woorden en hebt u veel minder moeite met Fransspreken en verstaan. Deze CD's zijn ook ideaal om in uw iPod/MP3-speler te importeren, zodat u in ieder 'verloren moment' thuis of onderweg uw Frans kunt oefenen.

  Lees meer...  Tous les jours taalkalender Frans
  Elke dag een beetje Frans

  Met Tous les jours taalkalender Frans leert u een jaar lang iedere dag een beetje Frans, op een speelse en prettige manier.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Frans-Nederlands
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Frans-Nederlands bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Frans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Frans
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Frans bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Frans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale Miniwoordenboek Frans
  Frans-Nederlands en Nederlands-Frans

  Het Van Dale Miniwoordenboek Frans is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Woordenboek Frans-Nederlands
  Van Dale woordenboek

  Deze vierde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Frans-Nederlands is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Frans die nodig is om op school of in de praktijk goed Frans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Woordenboek Nederlands-Frans
  Van Dale woordenboek

  Deze vierde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Frans die nodig is om op school of in de praktijk goed Frans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Grieks en taalhulpmiddelen voor het Grieks:
  Leer Grieks
  Snel Grieks leren voor beginners

  Met de Basis Cursus Grieks voor Beginners leert u de Griekse taal snel spreken en lezen. U leert de basisbeginselen van deze taal met veel gevarieerde Griekse woorden en zinnen, en uitspraakvergelijking. Talk Now leer Grieks is een interactieve taalcursus op CD-Rom, die u zelf thuis kunt volgen op uw PC of Mac. Ideaal voor o.a. vakantie, studenten en het hele gezin.

  Lees meer...  Prisma miniwoordenboek Nieuwgrieks
  30.000 woorden in handig klein formaat

  Een praktisch (reis)woordenboek in klein formaat dat makkelijk in de zak of de tas past. Met de delen Nieuwgrieks-Nederlands en Nederlands-Nieuwgrieks bij elkaar in één bandje. Ook prima geschikt als instapwoordenboek voor bij een taalcursus.

  Lees meer...  Van Dale miniwoordenboek Grieks
  Grieks-Nederlands en Nederlands-Grieks in zakformaat

  Het Van Dale Miniwoordenboek Grieks is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig.

  Lees meer...  Italiaans en taalhulpmiddelen voor het Italiaans:
  StudyTravel taalreizen wereldwijdItaliaans leren in Italië

  Italiaans leren in Italië. Een taalcursus Italiaans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot zelfs 32 weken. Een taalreis om Italiaans te leren bestaat niet alleen uit een taalcursus Italiaans maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse.

  Lees meer...
  15 minuten Italiaans
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Brieven schrijven in het Italiaans


  Stel uw eigen brief samen met gebruikmaking van dit Prisma brievenboek. Geschikt voor thuis en op het werk. Met vele voorbeelden en standaarduitdrukkingen uit zowel zakelijke als privé-correspondentie, met informatie en hulp bij tal van bijkomende taalkundige problemen.

  Lees meer...  De Kruik en andere vertellingen
  Italiaans-Nederlands

  Dat de Italiaanse schrijver Luigi Pirandello (1867-1936) zijn leven en schrijven met de nodige humor en afstand benaderde, is te lezen in zijn veelomvattende oeuvre.
  In deze tweetalige publicatie staan vijf van zijn verhalen.

  Lees meer...  Giorno per giorno taalkalender
  Elke dag een beetje italiaans

  Met Giorno per giorno taalkalender Italiaans leert u een jaar lang iedere dag een beetje Italiaans, op een speelse en prettige manier.

  Lees meer...  italiaans in 4 weken....
  Niet leverbaar, verschijnt augustus 2010

  Italiaans in 4 weken is een pakket van een lesboek en twee audio-cd’s. De leerstof in het boek is verdeeld over 28 dagen. Bij een tijdsbesteding van één tot anderhalf uur per dag kan de cursus in vier weken worden afgerond.

  Lees meer...  Italiaans voor zelfstudie
  Boek + 2 audio cd's met luisteroefeningen

  Het ideale leerboek - inclusief twee audio-cd's - voor wie snel en efficiënt Italiaans wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen.

  In twintig hoofdstukken, die levendig en praktisch van opzet zijn, krijgt u de leerstof aangereikt. Alle facetten van het Italiaans komen aan de orde in de luisterteksten, die u vindt op de twee bijgesloten audio-cd's. Deze zijn door native speakers ingesproken om u het 'italiano autentico' over te brengen.

  Lees meer...
  Taalkwartet Italiaans
  Leer meer van de taal, met dit leuke kwartetspel

  Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal. Over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer. Met prachtige foto's.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Italiaans-Nederlands
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Italiaans-Nederlands bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Italiaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Van Dale Miniwoordenboek Italiaans
  Italiaans-Nederlands en Nederlands-Italiaans

  Het Van Dale Miniwoordenboek Italiaans is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Woordenboek Italiaans-Nederlands
  Van Dale woordenboek

  Deze eerste editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Italiaans-Nederlands is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Italiaans die nodig is om op school of in de praktijk goed Italiaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Woordenboek Nederlands-Italiaans
  Van Dale woordenboek

  Deze eerste editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Italiaans is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Italiaans die nodig is om op school of in de praktijk goed Italiaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Noors en taalhulpmiddelen voor het Noors:
  1800 dagelijkse uitdrukkingen in het Nederlands, Noors en Zweeds
  Basiswoordenschat - Nederlands, Noors en Zweeds

  Ruim 1800 dagelijkse uitdrukkingen en zegswijzen in het Nederlands, Noors en Zweeds, die alfabetisch geordend zijn op het Nederlandse trefwoord. De uitdrukkingen zijn waar nodig in de context van een zinnetje opgenomen.

  Lees meer...  Basiswoordenschat Nederlands-Scandinavisch
  Deens-Noors-Zweeds

  Deze Basiswoordenschat Nederlands-Scandinavisch omvat de drie grootste Scandinavische talen: Deens, Noors en Zweeds.
  Voor het Noors zijn beide schrijftalen, het Bokmål en het Nynorsk, in de woordenlijst opgenomen.

  Lees meer...  Basiswoordenschat Nederlands-Scandinavisch incl. IJslands
  Niet meer leverbaar  Lees meer...  Leer Noors
  Voor wie snel de basisbeginselen van het Noors wil leren

  De Cursus Talk Now Noors is ontworpen voor mensen die snel een taal willen leren. Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk.
  Talk Now Noors is een interactieve cursus Noors op CD-ROM die u zelf thuis vanuit o.a. het Nederlands kunt volgen op uw PC of Mac. De cursus is tevens standaard te volgen vanuit 100 andere talen.
  Ideaal voor beginners.

  Lees meer...  Noors voor kinderen
  Taalcursus Noors voor leeftijd 4-12 jaar

  Taalcursus Noors voor Kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Noorse taal te leren.
  De Noorse les is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.

  Lees meer...  Taalcursus Noors beginners
  Basiscursus Noors voor beginners

  De taalcursus Talk Now Noors is ontworpen voor mensen die snel Noors willen leren. Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk. U wilt de basisbeginselen van de Noorse taal met spoed onder de knie krijgen, maar u heeft geen tijd om de taal vloeiend te leren spreken ? Talk Now Noors is de cursus die u nodig heeft.

  Lees meer...  Talk More Noors leren
  Cursus Noors voor beginners+

  Wilt u Noors leren, en heeft al een geringe basiskennis van de Noorse taal, maar u bent nog geen geoefend spreker, dan is Talk more leer Noors de juiste taalcursus. Ook kunt u deze cursus gebruiken als vervolg op de "Basis Cursus Noors voor Beginners": Leer Noors.
  De taallessen helpen u de basis taalkennis van deze Noorse taal verder uit te breiden.

  Lees meer...  Talk the Talk Noors voor jongeren
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Van Dale miniwoordenboek Noors
  Noors-Nederlands en Nederlands-Noors

  Noors-Nederlands en Nederlands-Noors samen in handig zakformaat. Een hebbeding.
  De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Woordenboek Nederlands-Noors-Nederlands


  Uitgebreid woordenboek. Het bevat 25.000 Nederlandse en 30.000 Noorse trefwoorden.

  Lees meer...  World talk leer Noors
  Snel Noors leren voor halfgevorderden

  Deze taalcursus Noors voor Halfgevorderden op CD-Rom is geschikt voor mensen met een redelijke basiskennis van de Noorse taal.
  Met deze cursus ontwikkelt u verder uw Noorse uitspraak, spreekvaardigheid en het begrijpen van de Noorse taal.
  De taalcursus gaat dieper in op het correct toepassen van grammatica en verbetert en ontwikkelt uw algemene taalvaardigheid.

  Lees meer...  papiaments en taalhulpmiddelen voor het papiaments:
  Leer Papiaments voor beginners
  Snel Papiaments leren

  De Cursus Talk now Leer Papiaments is ontworpen voor mensen die snel Papiaments willen leren. Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk. Talk Now Leer Papiaments is een interactieve cursus Papiaments op CD-ROM die u zelf thuis kunt volgen op uw PC of Mac.

  Lees meer...  Papiaments voor kinderen
  leeftijd 4-12 jaar

  Taalcursus Papiaments voor Kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Papiamentse taal te leren.
  De prachtige illustraties kunnen de Papiamentse taalvaardigheid van de hele familie verbeteren met woorden en zinnen. De Papiamentse les is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.

  Lees meer...  Portugees en taalhulpmiddelen voor het Portugees:
  Dia a dia taalkalender Portugees
  Elke dag een beetje Portugees

  Met Dia a dia taalkalender Portugees leert u een jaar lang iedere dag een beetje Portugees. Op een speelse manier leert u elke dag niet alleen de taal, maar ook de Portugeestalige cultuur een beetje beter kennen.

  Lees meer...  Miniwoordenboek Nederlands-Portugees en visa versa
  Prisma miniwoordenboek

  Portugees-Nederlands en Nederlands-Portugees in één boek. De actuele Portugese en Nederlandse woordenschat. Met uitdrukkingen en gezegden. Inclusief de basisgrammatica van het Portugees.

  Lees meer...  Portugees voor zelfstudie
  Boek + 2 audio cds met luisteroefeningen

  Het ideale leerboek - inclusief twee audio-cd's - voor wie snel en efficiënt Portugees wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen. Met ruime aandacht voor het Portugees van Brazilië, een variant die vooral qua uitspraak afwijkt.

  Lees meer...  Van Dale Middelgrote woordenboeken Portugees
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Van Dale Miniwoordenboek Portugees
  Portugees-Nederlands en Nederlands-Portugees

  Het Van Dale Miniwoordenboek Portugees is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Russisch en taalhulpmiddelen voor het Russisch:
  De Linkshandige
  Russisch-Nederlands

  Het verhaal De Linkshandige van Nikolaj Leskov, is een treffend voorbeeld van zijn gave om de Russische samenleving raak te typeren.
  Het is het verhaal van een krachtmeting tussen Engelse en Russische smeden die elkaar in hun smeedkunst willen overtreffen.

  Lees meer...  Spaans en taalhulpmiddelen voor het Spaans:
  StudyTravel taalreizen wereldwijdSpaans leren in Spanje of Latijs Amerika

  Spaans leren in Spanje of Latijns Amerika verder weg. Een taalcursus Spaans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot zelfs 10 maanden. Een taalreis om Spaans te leren bestaat niet alleen uit een taalcursus Engels maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse.

  Lees meer...
  15 minuten Spaans
  Artikel niet meer leverbaar

  Artikel niet meer leverbaar

  Lees meer...  Aan Dovemansoren / Oídos sordos
  Tweetalig Spaans/Nederlands

  "Op de dag waarop dit verhaal begon, stond ik met mijn neus tegen de ruit van de boetiek gedrukt, terwijl ik bedacht hoe mijn lot zou veranderen als ik gekleed zou gaan in deze prachtige stof."

  "El dia que comenzó esta historia me encontraba con la cara pegada al cristal de la boutique, pensando en cómo cambiaría mi suerte vistiendo esa tela tan maravillosa."

  De opzet als tweetalige uitgave maakt dat dit boekje uitstekend te gebruiken is voor (zelf)studiedoeleinden.

  Lees meer...
  Brieven schrijven in het Spaans
  Betere brieven schrijven

  Stel uw eigen brief of e.mail samen met gebruikmaking van dit Prisma brievenboek. Geschikt voor thuis en op het werk. Met vele voorbeelden en standaarduitdrukkingen uit zowel zakelijke als privé-correspondentie, met informatie en hulp bij tal van bijkomende taalkundige problemen.

  Lees meer...  Cada dia taalkalender Spaans
  Een jaar lang elke dag een beetje Spaans

  Met Cada día taalkalender Spaans leert u gedurende een jaar elke dag een beetje Spaans. Het doel van deze taalkalender is dat u op speelse wijze de Spaanse taal en Spaanstalige culturen leert kennen en dat u het leren van het Spaans als plezierig zult ervaren. De taalkalender is inhoudelijk serieus van opzet, maar de onderwerpen worden op een luchtige manier behandeld.

  Lees meer...  De Cid
  Spaans-Nederlands

  Het Poema de Mio Cid is het oudste bewaard gebleven heldendicht uit de Spaanse literatuur. Het is een episch gedicht, dat wil zeggen een lang, verhalend gedicht waarin de verrichtingen van een edele held bezongen worden.
  Het gedicht verhaalt hoe Rodrigo Diaz van Vivar door zijn koning Alfonso VI werd verbannen. Hij verlaat Castilië om in ‘vreemde’, Moorse gebieden een nieuw leven op te bouwen.

  Lees meer...  De Driekante Steek
  Spaans-Nederlands

  De Driekante Steek/El sombrero de tres picos is een van de belangrijkste werken van de Spaanse auteur Pedro Antonio de Alarcón (1833-1891).
  In de driekante steek, dat speelt in de laatste jaren van de achttiende eeuw, valt De Alarcón in deze verbluffende vertelling van het absolutisme in de vorm, de corrupte en provinciale bureaucratie aan. De ironische humor en bezieling, de helderheid en de vaart van de plot zijn karakteristiek voor De Alarcóns werk en maken hem tot een groot literator.

  Lees meer...  De Zwendelaar
  Spaans-Nederlands

  De schelmenroman De Zwendelaar van Francisco de Quevedo verscheen voor het eerst in gedrukte vorm in 1626, maar werd waarschijnlijk al rond 1603 geschreven.
  Quevedo’s schelm is gehaaid, de ‘held’ in een wereld van geboefte, zwendelaars en vagebonden die aan de zelfkant van de maatschappij leven.

  Lees meer...  Kapitein Venijn
  Spaans-Nederlands

  Kapitein Venijn / El capitán Veneno (1881) is een van de belangrijkste werken van de Spaanse auteur Pedro Antonio de Alarcón (1833-1891).
  Het verhaal, dat zich grotendeels afspeelt in een huis in het centrum van Madrid, is een liefdesgeschiedenis met als uitgangspunt een situatie die gebaseerd is op historische omstandigheden.
  Zonder al te diep in te gaan op spelingen van de menselijke natuur tekent Alarcón hier twee karakters die we tijdens het verhaal leren kennen en begrijpen en die we langzaam zien veranderen.

  Lees meer...  Kindertaalcursus Spaans
  niet meer leverbaar  Lees meer...  Lazarillo de Tormes


  De eerste uitgaven die wij van de Lazarillo — zoals deze Spaanse schelmenroman kortweg genoemd wordt - kennen, verschenen in 1554 in drie verschillende steden: Burgos, Alcalá de Henares en Antwerpen. Het boek werd al snel in vele talen vertaald, ook in het Nederlands (1579). Het is een korte roman, maar je leest het verhaal steeds weer opnieuw in één ruk uit. Eenvoudig, vol humor en met knipoogjes naar de lezer.

  Lees meer...  Leer Spaans onderweg
  Niet meer leverbaar

  Spaans leren in de auto, tijdens het eten koken, met deze cursus kan het allemaal. Geschikt voor beginners en mensen die hun kennis van de taal willen opfrissen.

  Lees meer...  New Amigos! Spaans
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Spaans in 4 weken
  Lesboek en twee audio-cd's voor zelfstudie

  Spaans in 4 weken is een pakket van een lesboek en twee audio-cd’s. De leerstof in het boek is verdeeld over 28 dagen. Bij een tijdsbesteding van één tot anderhalf uur per dag kan de cursus in vier weken worden afgerond.

  Lees meer...  Spaans voor jongeren
  ¡Qué guay! deel 2

  ¡Qué guay! parte 2 is een cursus die bestaat uit een tekstboek, een werkboek en een cd. Hoofdfiguur in deze kleurrijke methode is Zorro. Hij en zijn vrienden nemen je mee naar de Spaanse wereld. Stap voor stap raak je bekend met de Spaanse taal en cultuur.

  Lees meer...  Spaans voor kinderen
  Thuiscursus Spaans voor kinderen vanaf 9 jaar

  Een uitgebreide en modern opgezette methode om Spaans te leren. Ontwikkeld voor kinderen vanaf groep 6. Bestaat uit een duidelijk tekstboek, een werkboek en een audio cd.

  Lees meer...  Spaans voor kinderen Eurotalk
  voor kinderen van 4-tot 12 jaar

  Taalcursus Spaans op cd-rom voor Kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Spaanse taal te leren.De prachtige illustraties kunnen de Spaanse taalvaardigheid van de hele familie verbeteren met woorden en zinnen. De Spaanse les is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.

  Lees meer...  Spaans voor zelfstudie
  Boek + audio cd met luisteroefeningen

  Spaans voor zelfstudie is het ideale leerboek voor wie zich het Spaans eigen wil maken. Ook als u nog geen voorkennis heeft, leert u snel en efficiënt het Spaans van alledag spreken en verstaan.

  Lees meer...  Taalkwartet Spaans
  Leer meer van de taal, met dit leuke kwartetspel

  Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal. Over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer. Met prachtige foto's.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Spaans
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Spaans bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Spaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale middelgroot woordenboek Spaans-Nederlands
  Eerste editie 2009

  Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Spaans-Nederlands bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Spaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is hét woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.

  Lees meer...  Van Dale Miniwoordenboek Spaans
  Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans

  Het Van Dale Miniwoordenboek Spaans is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje.

  Lees meer...  Woordenboek Nederlands-Spaans
  Van Dale woordenboek

  De basiswoordenschat in het Spaans in compacte vertaalwoordenboeken Deze derde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Spaans is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Spaans die nodig is om op school of in de praktijk goed Spaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Woordenboek Spaans-Nederlands
  Van Dale woordenboek

  De basiswoordenschat van het Spaans in compacte vertaalwoordenboeken Deze derde editie van het Van Dale Pocketwoordenboek Spaans-Nederlands is een uitstekend, actueel en compact schoolwoordenboek waarmee iedere scholier slaagt. Dit, door docenten aanbevolen woordenboek voor de boekenlijst, bevat alle basisinformatie van het Spaans die nodig is om op school of in de praktijk goed Spaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven.

  Lees meer...  Zingend Spaans Leren
  niet meer leverbaar  Lees meer...  Turks en taalhulpmiddelen voor het Turks:
  Turks op niveau
  Turks leren voor Nederlandstaligen

  Turks op niveau is een complete cursus Turks voor Nederlandstaligen. Het bestaat uit een cursusboek met 22 hoofdstukken. Compleet met mp3 cd-rom

  Lees meer...  Turks voor zelfstudie
  inclusief audio-cd met luisteroefeningen

  Turks voor Zelfstudie is het ideale leerboek voor wie zich de beginselen van de Turkse taal wil eigen maken. Ook als u nog geen voorkennis van het Turks hebt, leert u snel en efficiënt het moderne Turks van alledag spreken en verstaan.

  Lees meer...  Van Dale Miniwoordenboek Turks
  Turks-Nederlands en Nederlands-Turks

  Het Van Dale Miniwoordenboek Turks is handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het is een klein boekje met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje

  Lees meer...  zweeds en taalhulpmiddelen voor het zweeds:
  Eurotalk Premium Zweeds-complete cursus Zweeds
  vijf taalcursussen Zweeds op 1 dvd-rom

  De Eurotalk Premium Set Zweeds op DVD-Rom is de ultieme cursus om het Zweeds goed te leren in een korte tijd. Het pakket bevat 5 volledige taalcursussen Zweeds voor Beginners tot Halfgevorderden uit de populaire Eurotalk serie.

  Lees meer...  Zweeds en taalhulpmiddelen voor het Zweeds:
  Gammatica Zweeds
  De regels van het Zweeds

  Een boek met heldere en praktische informatie over de grammatica van het Zweeds, van uitspraak en spelling tot en met woordvolgorde. Geschikt als handig naslagwerk, met register, voor wie een specifieke grammaticale vraag heeft. En ook als leerboek, voor wie goed Zweeds wil leren. Het boek is gebaseerd op de jarenlange onderwijservaring van de van oorsprong Zweedse auteur. Met oefenmateriaal, Zweedse leesteksten en uitgebreide woordenlijsten Nederlands-Zweeds en Zweeds-Nederlands.

  Lees meer...  zweeds en taalhulpmiddelen voor het zweeds:
  Leer Zweeds
  Snel Zweeds leren

  De Cursus Zweeds Talk Now Zweeds is ontworpen voor mensen die snel een taal willen leren. Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk.

  Lees meer...  Zweeds en taalhulpmiddelen voor het Zweeds:
  Leer Zweeds voor halfgevorderden
  Snel nog meer Zweeds leren

  Deze taalcursus Zweeds voor Halfgevorderden op CD-Rom is geschikt voor mensen met een redelijke basiskennis van de Zweedse taal. Met deze cursus ontwikkelt u verder uw Zweedse uitspraak, spreekvaardigheid en het begrijpen van de Zweedse taal. De taalcursus gaat dieper in op het correct toepassen van grammatica en verbetert en ontwikkelt uw algemene taalvaardigheid

  Lees meer...  Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Zweeds
  Niet meer leverbaar

  Niet meer leverbaar

  Lees meer...  Van Dale miniwoordenboek Zweeds
  Zweeds-Nederlands en Nederlands-Zweeds

  Zweeds-Nederlands en Nederlands-Zweeds samen in handig zakformaat.
  De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje

  Lees meer...  Zweeds Basiscursus deel 1
  Boek + Uitspraakboek + audio cd

  Basiscursus Zweeds deel 1 is een goed hulpmiddel voor iedereen die zelfstandig of in een groep Zweeds wil leren. Het pakket bestaat uit een cursusboek, een uitspraakboek en een audio cd.

  Lees meer...  Zweeds Basiscursus deel 2
  Boek inclusief 2 audio cd's en woordenlijst

  Basiscursus Zweeds deel 2 is bedoeld voor gevorderden. Het boek bevat twaalf lessen met dialogen en teksten, aan de hand waarvan de woordenschat en de grammatica worden uitgebreid.

  Lees meer...  Zweeds basisgrammatica
  Hulpboek bij studie Zweeds

  Het boek Basisgrammatica Zweeds is een onmisbaar hulpmiddel bij het verwerven van deze Scandinavische taal.

  Lees meer...  zweeds en taalhulpmiddelen voor het zweeds:
  Zweeds voor kinderen
  taalcursus Zweeds voor leeftijd 4-12 jaar

  Taalcursus Zweeds voor Kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar. Ook geschikt voor ouders en leraren om te helpen de basis van de Zweedse taal te leren.
  De prachtige illustraties kunnen de Zweedse taalvaardigheid van de hele familie verbeteren met woorden en zinnen. De Zweedse les is voor kinderen leuk en innovatief en zal de aandacht van de jonge leerling lange tijd vasthouden.

  Lees meer...